Με τίτλο “Ένας κόσμος γεμάτος υγεία και ομορφιά” κυκλοφορεί το αφιέρωμα της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος” στην Kaloe, στο έργο της εταιρίας αλλά και στις ιδιότητες της αλόης.
Το δημοσίευμα αναφέρεται στην αποστολή και το όραμα της Kaloe, αλλά και στον πρόεδρο της εταιρείας κύριο Χρήστο Κιάτα, κάνοντας λόγο για τον “άνθρωπο που έκανε γνωστή την αλόη στην Ελλάδα.”
– Κύριε Κιάτα, πείτε μας για την πρωτοποριακή ιδέα που είχατε.
Ήταν ένα όνειρο ζωής, ένα προϊόν που προέρχεται από την ελληνική γη να μπορεί να γίνει γνωστό πρωταρχικά στην Ελλάδα και μετά στα πέρατα του κόσμου.
– Η εταιρία σας έχει και σημαντική συμβολή στην οικονομία και την κοινωνία.
Είμαστε περήφανοι που στην Ελλάδα της κρίσης συμβάλαμε έμμεσα και άμεσα μέσα από το όνειρό μας να ζουν γύρω στις 200 οικογένειες.
– Σε τι διαφοροποιούνται τα προϊόντα σας από άλλα αντίστοιχα;
Η Kaloe και τα προϊόντα της είναι καινοτόμα, μοναδικά, αφού έχουν την πιστοποίηση του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
– Πώς είδατε τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στα προϊόντα σας;
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους Έλληνες που μας αγκάλιασαν αλλά προπάντων κατάλαβαν τα ευεργετήματα αυτού του μαγικού φυτού της αλόης.
Αποστολή
Η αποστολή της Kaloe είναι να προσφέρει τα σημαντικότερα στοιχεία της ελληνικής φύσης στην κοινωνία μέσα από τη δημιουργία και ανάπτυξη προϊόντων που είναι απόλυτα εναρμονισμένα με τον ανθρώπινο οργανισμό. Μέσα από άψογες διαδικασίες παραγωγής και επεξεργασίας φροντίζουμε να μεταφέρουμε στα προϊόντα μας τον υψηλής βιολογικής αξίας θησαυρό που κρύβει μέσα του το φύλλο της αλόης.
Όραμα
Στην Kaloe έχουμε αφιερωθεί στη διαρκή αναζήτηση των καλύτερων φυσικών πηγών για την υγεία και την ομορφιά και τις μοιράζεται με όλο τον κόσμο. Δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε τον καθένα, αξιοποιώντας τα «όπλα» της φύσης, να νιώθει, να δείχνει και να αισθάνεται πιο όμορφα.
Ανάπτυξη προϊόντων
Η Kaloe επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων με βάση την αλόη. Έπειτα από ερευνητικές προσπάθειες πολλών ετών ξεκινήσαμε την παραγωγή του πρώτου ανόθευτου χυμού αλόης από ελληνικές πρώτες ύλες και στη συνέχεια αναπτύξαμε και νέα προϊόντα βασισμένα στην αλόη βέρα.
Η βιολογική καλλιέργεια της αλόης μας γίνεται αποκλειστικά και μόνο σε χωράφια της Νοτίου Ελλάδος (Κρήτη, Πελοπόννησος, νησιά Αιγαίου), όπου επικρατούν ευνοϊκές συνθήκες για την ανάπτυξή της, ενώ η μελέτη των προϊόντων μας γίνεται από το Τμήμα Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Leave a Comment